valborg





jeansjacka only, tubkjol åhléns, strumpbyxor h&m, solglasögon glitter och converse

Hoppas att ni har haft en trevlig valborg! Det har i alla fall jag. Jag har ätit jordgubbar i massvis och jag passade på att inviga mina nya strumpbyxor (som jag köpte i februari, men ändå). Men jag måste tyvärr slänga dem, flera maskor har ploppat upp under dagen. Här i uppsala har det varit otroligt fint väder, och mina fräknar blir bara fler och fler! Nu ska snart ut till majbrasan och träffa några kompisar.

gina tricot



299kr och 149kr från gina tricot

Idag efter skolan var jag runt lite på gränby centrum. Provade dem här två sakerna. Den gröna skjortan passar väldigt bra till rödhåriga/brunetter! Älskar färgen khakigrön och vill ha plagg i massvis!
Förlåt för att det blir så himla tråkiga inlägg om bara massa kläder men just nu slänger jag på mig kläderna som jag hittar först typ och behöver verkligen nya kläder. Tur att man fyller år snart då!

project black book for h&m



Nu är jag hemma i Uppsala igen. Cupen gick i stort sätt ganska bra, vi kom till a slutspelen och åkte ut i kvartsfinalen. Men jag är ändå nöjd! Ingen blogg mer idag eller imorgon, måste plugga!
Nu har ju h&m's nya kampanj i sammarbete med black book kommit ut. Ska kika på dem någon gång i veckan!

världens finaste vovve



Just nu håller jag på att packa. Ska på basketcup på fredag till söndag så det blir inte någon uppdatering! Jag missar tyvärr min underbara hunds 84-års dag! Alltså han fyller 12 männsikoår. Tiden har gått riktigt fort, men jag älskar honom lika mycket som när jag var tre år och som när jag är femton. Får pussa på han extra mycket imorgon när jag åker. Jag älskar dig Ludde!

paljetter





dkny, crumpet, 3.1 philip lim och balmain

Jag har aldrig tyckt om paljetter, vet inte riktigt varför. Men nu när jag sett dessa underbara plagg älskar jag helt plötsligt paljetter! När jag tänker paljetter tänker jag rosa tröjor som man hade när man var liten, men nu har jag ändrat uppfattning helt. Den gul/beigea koftan och den gråa pösiga tröjan är mer än välkomna till min garderob!
Vilket paljettplagg gillar du mest?

yesterday




tunika och skinnjacka från vila, tights från h&m och converse

Såhär såg jag ut igår. Bilderna är gamla men på samma outfit (lata julia orkade inte ta nya).  Det kanske förklarar snön på bilden...

alexander wang





Alexander Wang

Jag vågar inte räkna ihop summan av vad dem här kläderna kostar, läskigt mycket pengar blir det i alla fall... Men man kan ju alltid drömma, eller vad säger ni?

the big bad wolf




hood och tights med skinndetaljer från åhléns, t-shirt från gina tricot, klocka från blå och converse

Idag var jag varit runt och letat efter svarta converse, men hittade inga i min storlek så det blev ett par vanliga tygskor i stället. Intresseklubben antecknar... Nu ska jag gå och duscha och sen plugga matte en snabbis.

jeans+jeans




jeansskjorta från topshop, jeans från vila, klocka från blå och converse

Idag körde jag för första gången jeans+jeans. Det är ju snyggt med olika jeansfärger tillsammans! Gillar det verkligen! Idag ska jag väll inte göra något speciellt, med andra ord plugga matte, nörda framför datorn och äta ben&jerrys.

viva la diva



nya vårfärger från viva la diva

I brist på annat så lägger jag upp lite nya nagellack från viva la diva. Funderar på 116 eller 18 och 115 eller 15.
Vilken färg tycker du är finast?

weekday


snygga random saker från weekday

Hinner inte visa min outfit eller en bättre bild på mina nya tights idag, för jag ska spela basketmtach i enköping. Men så länge får ni ett litet kollage med kläder från weekday. Observera att kläderna inte hör ihop till en outfit, utan dem är bara snygga. Väldigt snygga.

over the knee



Dagens köp! Jordens finaste tights med skinn över knäna! Bilden är usel, men ni får se imorgon. Hinner inte blogga mer idag för jag ska snart cykla till kyrkan!

black&white




tunika + lackleggings från gina tricot, nytt kedjehalsband från lindex och klocka från blå

Köpte det här halsbandet igår på väg hem från skolan. Haha, det är både en fördel och en nackdel att cykla förbi gränby centrum när man ska hem. Fördelen är att man sparar tid jämfört med att åka till stan och nackdelen är att plånboken blir tom. Nu blir det plugg och sen träning!

i promised i'll never sing of love, if it doesn't exist





alla kläder är från h&m, klocka från blå, solglasögon från glitter och converse

Tjoho vad muppig jag ser ut i mina nya solglasögon. Men jag gillar dem ändå. Vilken underbar dag det är idag! Tog cykeln i stället för bussen för första gången i år till skolan, hata buss! Och på den lilla kvarten som jag cyklade hann jag få tillbaka mina fräknar. Jag älskar våren.

newnewnew



Min nya gulliga rosett från Glitter. Ca 30kr, ett tips till alla rosettälskare!

i spend my time just thinking about you



sjal och kofta från gina tricot, tights från h&m och converse

Det är en gammal outfit, men vad gör det om hundra år? Idag har jag i alla fall varit på stan med min nya vän Bonnie! Jag köpte två små saker som ni kan få se imorgon. Efter det åkte vi hem till mig och sen gick vi till kyrkan. Mysigt värre. Imorgon börjar skolan och jag är inte taggad alls...

bloglovin

bloglovin

Följ mig på bloglovin!

leopard



Den här ringen fyndade jag på en loppis för någon vecka sedan.


hello hello



I mitt första inlägg här på bloggen
tänkte jag presentera mig själv för er!
Jag heter som sagt Julia Lundgren, är snart 15 år och brinner för kläder och mode och allt däremellan. Förutom att slösa bort pengar och drömma om dyra desginerplagg, så spelar jag basket flera gånger i veckan. Jag bor i Uppsala med min familj på 5 personer samt en tibetansk spaniel och en kanin.

Jag bloggade förut på devote i lite mer än ett år, men tröttnade och gav upp. Kände att jag behövde en förändring, så jag hamnade här. I min blogg kommer jag visa er outfits, shopping och kläder!

Om ni undrar något så är det bara att fråga mig! Jag hoppas att du fortsätter att läsa min blogg!

RSS 2.0